Viimsi Spa

viimsispa

www.viimsispa.ee
Randvere tee 11, Tallinn Puh. +372 606 1000

Rakennettu 2002 
Kerroksia
Hissi On
Keskustaan n. 10 km
Satamaan n. 12 km
Ravintola On
Baari On

 

Yleistä:

viimsi-spa-sisa1Viimsi Spa on korkean luokituksen ja täyden palvelun medical- ja welness kylpylähotelli vain 10 km päässä Tallinnan keskustasta. Hotelli sijaitsee Tallinnan kyljessä luonnonkauniilla Viiimsin niemellä.

Majoitus:

Erilliset huoneet liikuntarajoitteisille. Huonehintaan kuuluu aamiainen, kylpytakin käyttö, spa- ja saunakeskuksen rajoittamaton käyttö, osallistuminen ryhmäliikuntaan fysioterapeutin ohjauksella, aamuvoimistelu, sauvakävely ja fysiobalance treenaus, lasten leikkialueen käyttö, tekojää-luisteluhallin käyttö. Hotellissa majoittuvien asiakkaiden yli 3 vuotiaille lapsille kolme tuntia maksutonta lastenhoitoa lastenkeskuksen aukioloaikoina. Sunnuntaisin ( ei kesällä ) koko perheen pannukakku-aamu. Iso maksuton parkkipaikka hotellin edessä.
*Standard-huone: leveä parivuode tai kaksi erilllistä vuodetta
*Trible-huone: oma kylpyhuone, kaapeli-tv, kolme vuodetta tai yksi leveä parivuode ja yksi erillinen vuode
*Superior-huone: uusitut suoperior huoneet leveällä parivuoteella. Minibaari ja taulu-tv
*Perhehuone: yhdistetyt perhehuoneet koostuvat kahdesta vierekkäisestä ja väliovallisesta standard huoneesta. Perhehuoneessa on neljä normaalikokoista vuodetta. Tarvittaessa huoneeseen mahtuu neljä vuodetta ja yksi lisävuode tai parivuode ja kaksi vuodetta. Perhehuoneessa ei ole herätyskelloa, kaapelikanavia eikä puu-/parkettilattiaa.
*Sviitit: Tilavissa sviitissä on oma sauna tai poreamme. Sviittiin kuuluu olohuone ja erillinen makuuhuone. Kaikissa sviiteissä on kalustettu parveke, erittäin leveä parivuode ja vuodesohva. Sateliittikanavat ja taulu-tv, oleskelualue, tossut, minibaari, kahvinkeitin, herätyspalvelu ja CD-soitin.
*Huoneet liikuntarajoitteisille: huoneissa on kiinnitetty huomiota esteettömyyteen ja asiakkaiden liikkumiseen huoneessa apuvälineiden, kuten rullatuolin kanssa. Kaksi vuodetta.

Kaikkiin huoneisiin kuuluu: kirjoituspöytä, lämmitys, puu/parkettilattia, vaatekaappi, suihku ja wc, hiustenkuivaaja, kylpytakki, ilmaisia kylpytuotteita, TV ja kaapelikanavat, puhelin, radio, jääkaappi, herätyskello ja Wi-Fi.

Palvelut:

Saunakeskus, terveys- ja kauneuskeskus, kokoustilat, lastenkeskus, Spa 18+, urheiluklubi, Black Rose Seafood-ravintola, englantilainen pubi Black Rose, saunakeskuksen kahvila, lasten kahvila, Sushi Time-japanilainen keittiö.
Lisäpalvelut: lobby-baari, a´la carte ravintola ja baari, kaksi kerroksinen lasten leikkialue jossa myös kahvila, urheiluklubi, kampaamo, hammashoitola, vaatteiden pesupalvelu, kuljetuspalvelu, opaspalvelut ja retkien tilaus, tekojää-luisteluhalli, spa- ja saunakeskus, elokuvateatteri Viimsi Kino, konferenssisalit, optikkoliike, kauneuskirurginen klinikka Ars Medica, tallelokeroiden vuokraus, ilmainen parkkipaikka.

Kauneus/Hoitopalvelut:

Kauneushoitolasta löytyy mm. terveyspalveluja: fysioterapia, akupunktio, sähkö- ja vesihoitoja, vesivoimistelu ym. Sekä hierontoja, vartalohoitoja, kasvohoitoja, käsi- ja jalkahoitoja, kampaamopalvelut, kauneuskirurgia. Hoitoja myös miehille ja lapsille. Spa tarjoaa kahden tunnin ilmaisen lastenhoidon lapsille jotka ovat vähintään 3-vuotiaita.

Saunakeskus:

Saunakeksus sisältää höyrysaunan sekä kolmen löyöysaunan lisäksi suolakivi-, puulämmitys- ja katajasaunan. Lasten iloksi keskuksessa on uima-allas ja erikoisallaspikkulasten uittamiseen. Isommille on rauhaisaa uintia varten lekotteluallas ja ulkoallas viileämmällä vedellä. Keskuksesta löytyy myös erilaisia porealtaita, vedenalaiset suohkuhieronnat, hierontauolit, oleskelunurkkaukset lämpimillä lepotuoleilla sekä spa-baari, jossa on tarjolla ruokia sekä virvoitusjuomia.

Lastenkeskus:

Hotellista löytyy myös lapsille kaksikerroksinen leikkialue sekä tekojää-luisteluhalli.
Leikkialueella on rallisinulaattori, ilmakiekko, pöytäjalkapallo sekä pöytätennis, kiipeämisalue korkeilla liukuradoilla sekä suuri trampoliinitalo. Keskuksessa on myös erilliset huoneet syntymäpäivien viettoon sekä lasten kahvila. Hotellissa majoittuvien asikkaiden lapsille ( min. 3 v )tarjotaan kolme tuntia maksutonta lastenhoitoa lastenkeskuksen aukioloaikoina.

Spa +18

Aikuisille tarkoitettu spa- ja saunakeksus sisältää: kolme tuntia nautintoa vesi- ja saunaparatiisissa, ainutlaatuinen rentoutumishuone virkistävine juomineen ja hedelmineen, kylpytakin ja pyyhkeen käyttö, kuusi sisustukseltaan ja tunnelmaltaan ylellistälöyly- ja höyrysaunaa, turkkilainen hamam-sauna, japanilainen onsen-kuumavesiallas, saarenmaalainen mutasauna, oslalituminen erilaisiin saunarituaaleihin, modernisti suunniteltu kahvila, allasbaari, tupakkahuone. Viimsin kylpylän koko perheen saunakeskuksen 9 saunan, altaiden ja uimahallin käyttö, mahdollisuus tilata eksottisisa Afrikan Kalaharin autiomaan vartalohoitoja, Thai-hierontoja ja Garra Rufa kokovartalohoitoja.

Urheilukeskus:

Urheilukeskukseen kuuluu tilava kuntosali jasen eksklusiivinen cardio-harjoittelunalue, kaksi ryhmäliikunta salia, diagnostiikkahuone, sisäpyöräilysali ja uimahalli. Keskuksessa järjestetään kattavasti ryhmäliikuntatunteja alan parhaiden osaajien ohjaamina. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi apuna on keskuksen valmentajat, fysioterapeutit ja ravintoasiantuntijat.

 

 

 

 

Hestia Hotel Laulasmaa Spa

 LS

www.hestiahotels.com/laulasmaa/fi/
 
Puhkekodu 4, Laulasmaa Puh. + 372 687 0800

Tallinnasta 35 km
Rantaan rannassa
Ravintola On
Kahvila On
Hissi On

Yleistä:

Hestia Hotel Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä.
Kaunis luonto ja nykyaikainen kylpylä- ja kongressihotelli yhdistyy monine mahdollisuuksineen.
Ravintolassa käytetään pääoson paikallisia raaka-aineita Cordon Bleu-tunnustuksella palitun pääkokki Angelcia Udekullin johdolla.
Kylpylässä on myös oma leipomo sekä yrttitarha.

 

Majoitus:

Hotellissa on 147 hotellihuonetta, jotka sijaitsevat kahdessa eri talossa - päärakennuksessa ja Rantaresidenssissä. Suurin osa huoneista on auringon puolella ilmastoituja sekä varustettu omalla parvekkeella.

*Standard-huone:parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, huoneet ovat joko metsänäköalalla, meren puolella tai merinäköalalla. Merenpuoleisissa huoneissa on ilmastointi jaoma parveke, jossa voi n auttia ihanasta merimaisemasta. Huoneissa on kylpytakit, hiustenkuivain, tv, puhelin, ilmainen internet, suihkutila / wc lattialämmityksellä.
*Superior-huone: parivuode , joissakin merinäköala, huoneissa oma parveke. Tilaa on 2 aikuiselle ja 1-2 lapselle ( alle 14 v. ), mahdollisuus valita huonekylpyammeella, mahdollisuus valita huone kokolattiamatolla tai parkettilattialla. huoneissa on tv, puhelin, suohkutila / wc lattialämmityksellä, hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut, jääkaappi, ilmastointi sekä ilmainen internet.
*Deluxe-huoneet: parivuode, huoneissa merinäköala tai parveke, tilaa on 2 aikuiselle ja 2 lapselle ( alle 17 v. ), mahdollisuus valita huone, jossa 2 erillistä vuodetta ja parkettilattia. Huoneessa on merinäköala, parveke, aamutakit ja tossut, hiustenkuivain, ilmastointi, ilmainen internet, jääkaappi, suihkutila / wc lattialämmitylsellä, tv ja puhelin.
*Perhehuone: parivuode 2 vuodesohvaa, päärakennuksessa huoneet avautuvat metsään päin ja osissa huoneista on parveke, tilaa on viidelle hengelle ( 2 aikuista + 2-3 lasta ). Huoneeseen mahtuu myös lisävuode. Rantaresidensissä huoneet ovat merenpuoleisia ( ei parveketta ). Hotellin päärakennuksen osissa perhehuoneissa on kylpyhuoneessa amme. Huoneissa on ilmastointi, jääkaappi, suihkutila / wc lattialämmityksellä ja hiustenkuivain.
*Swiitti: Makuuhuoneen lisäksi oloshuone, jossa parveke ja merinäköala. Parivuoode ja vuodesohva kahdelle lapselle, kolmannelle lapselle saa tarvittaessa lisävuoteen. Sviitti sopii myös neuvottelutilaksi tai johonkin max. 6 hengen tilaisuuteen. Huoneessa on oma sauna, jääkaappi, tv, puhelin, suihkutila / wx lattialämmityksellä, aamutakit, tossut ja hiustenkuivain, ilmastointi sekä Wi-Fi.

Palvelut:

Vesi- ja saunakeskus, Spa- ja kauneuskeskus, a´la carte ravintola Wicca, konferenssikeskus-jossa 9 erikokoista koferenssitilaa ja -salia. Rannassa pelikentät, hotellissa lasten leikkihuone, lähimetsissä hapekkaat kuntoreitit, mahdollisuus surfata. Lähistöllä järjestetään kuuluisis tanssi-iltoja. Mahdollisuus myös vuokrata polkupyöriä, pelipalloja, rantavälineitä ja kävelysauvoja. Golfkeksus ja ratsastuskeskus sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä hotellilta. Massatenniskentät löytyy 10 minuutin kävelymatkan päästä.

Kauneus/Hoitopalvelut:

Kauneushoitolasta on mahdollisuus saada käsi- ja jalkahoitoja, lämmittäviä hoitoja, vesihoitoja, vartalohoitoja, kasvohoitoja, fysioterapiaa ja hierontoja. Lasille löytyy myös oma spa. Erikseen myös spahoitoja miehille. Hoitolassa suolahuone, kylpyjä sekä parafiinihoitoja.

Vesi- ja saunakeskus:

Kuusi erilaista allasta:
20 m uima-allas, ulkoallas, vastavirta-allas, lastenallas, poreallas sekä hieronta-allas
Kuusi erilaista saunaa:
höyrysauna, löyöysauna, sanarium/leposauna, kivisauna, suolasauna, puulämitteinen ulkosauna
Hotellista löytyy myös Torni-sauna, merinäköalalla varustettu löylysauna sijaitsee Rantaresidenssin pienessä tornissa, rakennuksen ylimässä kerroksessa. Sieltä avautuu upea näköala kaikkiin ilmasuuntiin, sekä merelle että metsään. Tornisaunassa on suuri etuhuone jossa on sohva ja tv, pesutilat ja löylysauna.
Tornisauna on tarkoitettu enintään 6 henkilölle.

 

Huoltopäivät 2020: joka kuukauden toinen keskiviikko on kylpylän huoltopäivä. Avataan tällöin klo 15.00.

Laulasmaatornisauna

 

Kalev Spa

 Kalev Spa

www.kalevspa.ee
Aia 18, Tallinn Puh. +372 6 49 3300

Rakennettu 2005
Kerroksia 5
Hissi On
Keskustaan Keskustassa
Satamaan n. 500 m 
Ravintola On
Baari On


Yleistä:

Kalev Spa sijaitsee Vanhaa Kaupunkia ympäröivän muurin tuntumassa.

Majoitus:

Kylpylässä on 119 huonetta. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergiavapaita. Kaksi huoneista liikuntarajoitteisille.
Kaikissa huoneissa on ilmastointi, minibaari, hiustenkuivaaja, kylpytakit, tallelokero, sohvapöytä, puhelin, LCD-tv ja ilmainen langaton internetyhteys.
Monissa huoneissa lisäksi kahvin ja teen keitto mahdollisuus.Vastaanotto avoinna 24h.  Aulassa leikkihuone.

*Economy-huone: sijaitsevat hotellin 1. ja 2. kerroksissa. Huoneissa parisänky tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa suihku tai amme. Huoneet kooltaan 14 neiötä - ei mahdu lisävuodetta.

*Standard-huone: hotellin 1-5 kerroksissa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa suihku. Huoneisiin mahtuu 1 lisävuode. Osassa huoneita parveke ( 5. krs ). Huoneet 17-21 neliötä.

*Superior-huone: hotellin 2. ja 6. kerroksissa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa suihku tai amme. Huoneeseen mahtuu 1 lisävuode. Huoneet 26.6.-28.3 neliötä.

*Perhehuone kerrossängyllä: Huoneissa 1 parivuode ja levitettävä kerrossänky. Perhehuoneissa suihku. Huoneen koko 21 neiötä. Majoittuu 2 aikuista ja 1-2 lapselle. Huoneen koko n. 21 neliötä.

*Perhehuoneet väliovella: Huone koostuu kahdesta väliovellisesta huoneesta. Huoneessa 2 parivuodetta ja mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Perhehuoneeseen voi  majoittua 2 aikuista sekä 3-5 lasta. Huoneen koko n. 40 neliötä.

*Sviitit: Hotellin 2. ja 5. kerroksissa. Huoneen koko 35-41.3 neliötä. Huoneissa parivuode, levitettävä sohva, iso kylpyhuone ammeella ja suihkulla, kahvinkeitin, aamutossut ja tarvittavat kylpyhuonetarvikkeet. Lumme ja Kultaiset Aamut sviiteissä on parveke josta avautuu näköala merelle ja Vanhaankaupunkiin. Olohuone ja makuuhuuone on erotettu verholla. Puisto-sviiteissä on näköala Kanuti puistoon, olohuone ja makuuhuone erotettu ovella.

Palvelut:

A´la carte-ravintola Allee, lobby-baari, vesipuisto, vesipuiston kahvila, kuntosali, aerobic-sali ja kokoustilat. Lapsille leikkinurkka hotellin aulassa. Vastaanotosta voi ostaa kylpykenkiä ja uima-asuja. Lisäpalvelut: lastenhoito, vaatteiden pesupalvelu, minibaari, kuljetuspalvelu, opaspalvelut ja retket, yksityinenet VIP-sauna.

Kauneus/hoitopalvelut:

Kauneuskeskus:
Parturi ja kampaaja, kasvo- ja vartalohoidot, käsi- ja jalkahoidot, rentouttavat hieronnat.

Terveyskeskus:
Sairaanhoitajan vastaanotto, paikallinen kylmä- ja lämpöhoito, laser- ja magneettihoito, EKG, kolesterolin ja verensokerin mittaus, valohoito, inhalaatio, rasvaprosentin mittaus, jalkakylpy, hierontasänky, sulahuone-hoito.

Vesipuisto:

Yksi Viron suurimmista vesipuistoista. Kylpylän asukkaat saavat käyttää vesipuistoa ja kuntosalia koko majoituksen ajan. 

Vesipuisto:
50 m allas, virtaus- ja rentoutumisallas, iso rentoutumisallas, lastenallas, pikkulasten allas, 4 liukumäkeä, höyrysauna, sanarium, löylysauna, vesivoimisteluallas, allasbaari, kahvila ja ulkoterassi. Aulassa leikkihuone ja urheiluvaate kauppa.

Sauna-keskus ( lisämaksullinen, sisäänpääsy 18 v. alkaen ):
Japanilainen kylpy, iso poreallas, kaksi pientä poreallasta, hierova suihku, kylmä suihku, trooppinen sauna, löylysauna, suolakivisauna, höyrysauna, aromisauna, rentoutumisalue ( baari ).

Fitnesskeskus:
Vesivoimistelu, ryhmätreenit, yksityistreenit, henkilökohtaiset paketit, kuntosali.

 

Tallink Express

Express

www.hotels.tallink.com

Sadama 9, Tallinn 10111 

Keskustaan n. 700 m
Satamaan satamassa
Ravintola on
Baari on

Yleistä:

Edullinen majoituspaikka lähellä Tallinnan Vanhaa Kaupunkia.

Majoitus:

Hotellissa on 166 viihtyisää huonetta. Kaikki huoneet oVat savuttomia. Allergia- ja invahuoneita saa tilauksesta. Perheille kahdenhengen huoneita joissa vuodesohva sekä keskenään yhdistettäviä kahdenhengen huoneita.
*Standard-luokan huone: parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kaikissa huoneissa on maksuton internet-yhteys, TV, suihku, hiustenkuivaaja ja herätyspalvelu.

Palvelut:

Ravintola Tempo, koko talon kattava langaton verkko, business-nurkkaus.
Vastaanotto auki 24h. Hotellissa Wifi.
Hotellin aulassa on ainutlaatuisella itsepalveluperiaatteella toimiva olut- ja siideribaari. Avoinna 24h.

Hotellissa majoittuville viereisen Tallink Spa & Conference Hotellin Aqua Spa kylpylä- ja saunamaailman käyttö tarjoushintaan
( aikuiset 8 euroa ja lapset 5-15 v. 4 euroa ) 

Ravintola Tempo:

*130 paikka
*buffet-aamiainen
*keittolounaspöytä
*arkisin noutopöytä lounas
*Chef´s dinner buffet joka päivä klo 18-21
*a´la Carte
*lastenmenu

 

Hestia Hotel Europa

Euroopa
www.eurooppa.ee
Paadi 5, 10151 Tallinn    puh. -372 6699 777

Keskustaan 0 m
Satamaan 500 m
Ravintola On
Baari On

Yleistä:

Hotelli sijaitsee matkustajasataman välittömässä läheisyydessä ja vain 700 m päässä Tallinnan Vanhasta Kaupungista.
Sisustuksen perustana on virolaisuus, pääasiassa Viron luonto.

Majoitus:

Hotellissa 185 huonetta, niistä 4 saunallista sviittiä. Huoneita allergikoille sekä liikuntarajoitteisille. Koko hotelli on savuton.
*Standard-huone: koko 20-26 m2
Yksi leveä vuode tai kaksi erillistä vuodetta, suihku tai kylpyamme, hiustenkuivain, sohva tai nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, puhelin, LCD-tv / radio telvision kautta, ilmainen WiFi, minibaari, tallelokero, säädettävä ilmastointi, pimennysverhot, silitysrauta ja -lauta, lisävuodemahdollisuus
*Superior-huone: koko 20-26 m2
Erikoisvalmisteiset vuoteet; yksi leveä tai kaksi erillistä vuodetta, suihku tai kylpyamme, hiustenkuivain, nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, puhelin, LCD-tv / radio television kautta, ilmainen WiFi, minibaari, tallelokero, säädettävä ilmastointi, pimennysverhot, silitysrauta ja -lauta, parveke, näkymä merelle ja vanhaan kaupunkiin, teen- ja kahvikeittomahdollisuus, suihku- ja kylpytuotteet, kylpytakit ja -tossut, 
*Sviitti: koko 59 m2
Suuri parveke, näkymä merelle ja vanhaankaupunkiin, king-kokoinen vuode, tammiparkettilattia, suihku ja kylpyamme tai suihku ja sauna, laadukkaat suihku- ja kylpytuotteet, kylpytakki ja -tossut, teen ja kahvikeittomahdollisuus, kaksi tv:tä, 2 wc:tä, hiustenkuivain, sohva tai nojatuoli, kirjoistuspöytä ja tuoli, puhelin, ilmainen WiFi, minibaari, tellelokero, säädettävä ilmastointi, pimennysverhot, silitysrauta ja -lauta. Sviitti voidaan yhdistää kahdenhengen huoneen kanssa.

Palvelut:

Ravintola Olive A´la carte; ruokailun ytheydessä voi nauttia kauniista näkymästä pienvenesatamaan. Kesäisin käytössä on myös ulkoterassi. 40-paikkainen lobby-baari jossa suuri valikoima virkistäviä juomia, coctaileja ja kevyitä aterioita. Kokoustiloja, kauneuskeskus, kuntosali, saunat, maksullinen autotalli, tavarasäilytys ja lasten leikkihuone. Lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta.