Tervise Paradiis

Tervis Paradiis

www.terviseparadiis.ee
Side 14, Pärnu Puh. +372 44 51 600

Rakennettu 2004
Kerroksia 8
Hissi On
Keskustaan n. 1,5 km
Rantaan n. 200 m
Ravintola On
Baari On

Yleistä:

Neljän tähden kylpylähotelli Tervise Paradiis sijaitsee upealla paikalla meren rannalla. Majoittujia odottaa 244-paikkainen hotelli, spa-rentoutumista ja kylpylähoitoa tarjoava spa-osasto, Viron suurin vesipuisto, uimahalli, kuntosali, keilahalli, ravintolat ja baarit, seminaaritila, kauppa ja kauneushoitola.

Majoitus:

Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia. Tupakointi on sallittu ainoastaan sitä varten määrätyissä tiloissa, myös parvekkeilla ei saa polttaa.

Koko hotelli on ilmaista WiFi-aluetta.

*Kahden hengen huone: Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tervetuliaisvesi, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus, wc, suihku, TV, aamutakit, tossut, toilettitarvikkeet, hiustenkuivaaja, säilytyslokero, maksullinen minibaari, avara parveke, jossa tuolit. Hinnassa on aamiainen buffet-ravintolassa, kuntosalin käyttö, vesipuiston vierailu (3 h kerralla) ja aamupäivällä uimahallin ja saunan käyttö.

Useimmissa huoneissa kaunis merinäköala.

*Invahuone:Huoneissa on huomioitu esteetön liikkuminen pyörätuolilla.

*Perhehuone: kaksi kahden hengen huonetta väliovella.

Perhehuoneessa on neljä vuodepaikkaa. Lisäksi on mahdollista laittaa perhehuoneeseen max. 2x lisävuodetta. Perhehuoneen hinta on voimassa enintään kahdelle aikuiselle ja kahdelle 3–11-vuotiaalle lapselle (11v. mukaan lukien).

* Sviitti: Sviiteissä on olohuone ja makuuhuone. Lisäksi muulle on sviiteissä housuprässi, sauna ja isommat parvekkeet.

Palvelut:

Spa, suuri vesipuisto, saunaosasto Paradiisi Saunad, A´la carte ravintola, buffet-ravintola, Neptun Grilli, Romantic-baari, Aqua-baari, laajennettu kuntossali, Aerobic-sali, biljardi- ja keilahalli, konferenssisali.
Lisäpalvelut: Huoneisiin voi tilata 1 lisävuoteen tai lastensängyn. Hotellista voi vuokrata kävelysauvoja ja polkupyöriä. Silityshuone käytössä 5. kerroksessa. Tilauksesta järjestyy pasulapalvelut. Hotellin vastaaotossa voi monistaa. Ennakkotilauksesta autonvuokrausta.

Kauneus/Hoitopalvelut:

Kylpylästä saa erilaisin hierontoja, kasvohoitoja, vartalohoitoja, manikyyri ja pedikyyri, kylpyjä, spa de luxe hoitoja, fysioterapiaa, liikuntahoitoja myös erilaisia hoitosuosituksia miehille, nuorille ja lapsille.

Saunaosasto ”Paradiisi Saunad”:

Saunoihin pääsevät vain saunakeskuksen rannekkeen ostaneet asiakkaat. Näin vesikeskuksen hälinä ei pääse häiritsemään saunoissa nautiskelijoita. Sinua odottavat eri kansojen ja kulttuurien tunnetuimmat saunat: japanilainen kylpy, aromisauna, höyrysauna, suolasauna, sanarium (matalalämpösauna), avanto, vesiallas ja erittäin kuuma löylysauna.

Vesipuisto:

Kylpylän asukkaille on vesipuisto ilmainen (3h kerralla). Vesipuistossa on seikkailuallas, putkiliu’ut, vuoristojoki ja kosket, lastenallas, kiipeilyseinä uima-altaassa, lämmitetty ulkoallas sekä terassi, hyppytasanteet, porealtaat ja Aqua-baari.

 

HUOLTOPÄIVÄT 2020
*Vesipuistossa ja saunakeskuksessa on huoltopäivä joka kuukauden toinen tiistai ( paitsi kesä-, heinä-, elo- ja syyskuussa ). Joulukuussa on huoltopäivä 1.12.2020. Uimahalli, kuntosali ja aerobicsali palvelevat normaalisti. Lisäksi voi veloituksetta käyttää Terviksen sauna- ja allasosastoa 3h kerrallaan.
*Vesipuisto on huoltotöiden vuoksi suljettu 31.8 - 6.9.2020. Huoltoviikon aikana vapaa pääsy saunakeskukseen " Paradiisin Saunat ".
Uimahalli, kuntosali ja aerobicsali palvelevat huoltopäivinä normaalisti.
*Uimahallin huoltopäivät 24.8 - 27.8.2020.
*Saunakeskuksen huoltopäivät 24.8 - 27.8.2020.
*Keilasalin huoltopäivät 6.1 - 9.1 ja jokaisen kuukauden toinen keskiviikko.

Paradiisspa