Tervis Medical Spa

 TERVIS

www.spatervis.ee

Seedri 6, Pärnu Puh. +372 44 50 111

Rakennettu 1971, UUSITTU 2017  
Kerroksia 6  
Hissi On  
Keskustaan n. 500m  
Rantaan n. 800m  
Ravintola On  
Baari On  


Yleistä:

Yli 45 vuoden ajan ammattimaista, henkilökohtaiseen lääkärikonsultaatioon perustuvaa kylpylähoitoa tarjonnut Tervis kylpylähotelli on Viron suurin kylpylä. Kylpylähotelleja luokitteleva Viron kylpyläliitto on arvioinut sen kolme tähden terveyskylpyläksi (medical spa).

Majoitus:

Kylpylähotelli Tervis koostuu seitsemästä toisiinsa lasikäytävin yhdistetystä rakennuksesta. Hotellissa on 506 vuodepaikkaa. Mukavat, valoisat ja hyvin sisustetut hotellihuoneet on sijoitettu kolmeen eri siipeen. Parvekkeilta avautuu maalauksellinen näköala. Valittavissa standard ja superior huoneet. Saatavilla yhden ja kahden hengen huoneita, invahuoneita, kolmen hengen huoneita, perhehuoneita, sekä sviittejä. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia.


*Standard-huone: Kaikissa huoneissa on suihku, wc, suoravalintapuhelin, viileäkaappi, TV, parveke, aamutakkit. Hinnassa on aamiainen buffet ravintolassa, spa- ja saunakeskus ma-to 6:30 – 17:00 ja pe - su 6:30 – 22:00 (01.06 - 31.08 ma - su klo 6:30 - 22:00), kuntosalin käyttö kello 6:30 - 22:00. Kahden hengen huoneessa on kaksi vuodepaikkaa. Lisäksi on mahdollista laittaa huoneeseen max. 1x lisävuode.

*Superior-huone: Huoneissa on lisäksi toilettitarvikkeet, tossut, hiustenkuivain, tallelokero, minibaari (lisämaksusta).

*Invahuone: Huoneiden sisustuksessa on otettu huomioon liikuntaesteisten erityistarpeet. Suihkutilat ovat invahuoneissa suuremmat. Standard-invahuoneet ovat yhden hengen huoneita. Superior-invahuoneet ovat kahden hengen huoneita.

*Sviitti: Kaikissa sviiteissä on olohuone, makuuhuone ja parveke. Sviitissä on kaksi vuodepaikkaa, lisäksi avattava vuodesohva ja mahdollista lisätä max. 1 x lisävuode. Superior sviiteissä on oma sauna.

Palvelut:

Spa- ja saunakeskus, kauneussalonki Helmi, liikuntakeskus, buffet-ravintola, Muuli-baari, Purje-kahvila, suuri konferenssikeskus ( max. 286 paikkaa ) sekä kulttuurikeskus.
Lisäpalvelut: silityshuone, varhainen aamiainen, minitallekelokerot, polkupyörien vuokraus, oppaiden retket ym.

Spa- ja saunakeskus:

Spa- ja saunakeskuksesta löytyy viisi erilaista saunaa sekä allasta, suomalainen sauna, infrapunasauna, suolasauna, aromisauna, höyrysauna, japanilainen kylpy, poreallas, 25 m uima-allas, lastenallas sekä hierova suihku. Keskuksen baarista saa ostettua virvoitusjuomia.

Huoltopäivät 2020: 18.02, 21.04, 20.07 - 24.07. ja 17.11. 
Huoltopäivinä asiakkaat pääsevät hotellikorttia näyttämällä Tervise Paradiisin vesipuistoon ilmaiseksi ( 3 h ).

Kauneus/Hoitopalvelut:

Kauneussalonki Helmissä saa erilaisia kasvohoitoja, vartalohoitoja, manikyyrejä sekä pedikyyrejä. Hoitopalveluina saatavilla hierontoja, vesihoitoja, liikuntahoitoja, lämpöhoitoja, fysioterapiaa, kinesioteippausta, inhalaatiohoito, valohoitoa, venytyshoitoa yms. Hotellissa on myös erikoislääkäreitä mm. gynekologi, hammashoitaja sekä miesten klinikka. Kylpylässä suoritetaan myös erilaisia tutkimuksia. Tarjolla on yli 50 erilaista kylpylä- ja rentoutushoitoa sekä tutkimusta.

KOKO KYLPYLÄ ON SULJETTU HUOLTOTÖIDEN VUOKSI 06.12 - 10.12.2020.

 

Tervisspa