Tallink Spa & Conference Hotel

 Tallinkspa

www.tallinkhotels.com
Sadama 11a, 10111 Tallinn, Estonia

 

Rakennettu 2007
Kerroksia 5
Hissi On
Keskustaan n. 700 m
Satamaan satamassa
Ravintola On
Baari On

Yleistä:

Neljän tähden hoteli joka soveltuu erinomaisesti liike- ja lomamatkan yhdistämiseen.

Majoitus:

Tallinnan vanhankaupungin välittömässä läheisyydessä silaitseva Tallink Spa & Conference hotellissa yhdistyy kaikki mitä tarvitaan lomaan tai tehokkaaseen työmatkaan. Sinua odottaa viihtyisä hotellihuone, kodikas ravintola sekä kauneus- ja hyvinvointikeskus joka tarjoaa laajat palvelut.
Vuonna 2019 hotellissa uusittiin kokonaan hotellin aula, Aqua Span vastaanotto, ravintola, kokouskeskus ja osa majoitushuoneista. Lisäksi rakennettiin 25 uutta tilavaa superior luokan huonetta. Nyt hotellissa on yhteensä 300 nykyaikaista huonetta.

Palvelut:

Aqua Spa allasosasto ja kauneuskeskus, uusittu kokouskeskus, a´la carte ravintola Nero, sikaribaari Fidel sekä nykyaikainen aulabaari.

Kauneus- ja hoitopalvelut:

Hoitola tarjoaa laajan valokoiman erilaisia kehoa ja mieltä virkistäviä hierontoja, spa-hoitoja, kylpylä ja vartalohoitoja. Hoitolasta löytyy myös kampaamo, kosmetologit, manikyyri ja pedikyyri. Myynnissä myös vartalonhoito- ja kauneustuotteita.

Vesipuisto:

Vesipuiston rajaton käyttö. Kylpylässä erilaisia höyrysaunoja ja tavallinen löyöysauna. Kylpemisestä voi nauttia sekä porealtaassa että ympäri vuoden auki olevassa ulkoaltaassa. Virkistystä tarjoaa allasbaari. kaikkein pienimille vieraille on lastenallas. Unohtumattoman kokemuksen jättää hamamin suurella ja kuumaksi lämmitetyjjä kivilavitsalla kylpemisestä nauttiminen.

 TallinkSpaspa