Tallink City

tallink city

www.tallinkhotels.com
A. Laikmaa 5, 10145 Tallinn, Estonia

Kerroksia 10
Hissi On
Satamaan   1 km
Ravintola On
Baari On

Tallink City Hotel sijaitsee Tallinnan sydämessä, keskustan suositulla ostos- ja liikealueella ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä historiallisesta vanhasta kaupungista. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat keskustan parhaat kauppakeskukset, ravintolat ja baarit. Tallinnan matkustajasatamaan on lyhyt matka: D-terminaali sijaitsee 1 km ja A-terminaali 1,2 km päässä. Rautatieasemalle on matkaa 2 km.

Hotelli tarjoaa viihtyisää majoitusta, runsaan buffetaamiaisen, makuelämyksiä ravintola Sumessa sekä kauneus- ja hyvinvointipalveluja. Voit viettää aikaa mukavasti aulabaari Pianossa ja vaihtaa viihteelle yökerho Cellarissa. Konferenssikeskus on ihanteellinen seminaarien ja tapahtumien järjestämiseen.

Nykyaikaisesti sisustetuista huoneista avautuu näkymä kadulle tai sisäpihalle. Huoneluokkia on 6. Jokaisessa huoneessa on minibaari, tallelokero, ilmastointi ja ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Vastaanoton henkilökunta palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden nopeasti ja ammattitaidolla. Maksullinen pysäköinti on mahdollista hotellin pihalla tai lähistöllä olevilla pysäköintialueilla

Palvelut:

Tilaussauna, kuntosali, kauneussalonki, kokoustilat, baari ja yökerho

Kauneus- ja hoitopalvelut:

Кauneussalongeissa on tarjolla laaja valikoima kauneudenhoitopalveluita. Niitä tarjoaa asiantunteva henkilöstö, jolla on käytössään laadukkaita tuotteita ja huippuluokan laitteita. Kampaaja, kosmetologi manikyristi, pedikyristi ja vartalonhoitoasiantuntija tekevät vierailustasi rentouttavan ja miellyttävän. Kauneussalongeista voidaan myös ostaa ammattimaisia kauneudenhoitotuotteita.