Viimsi Spa

viimsispa

www.viimsispa.ee
Randvere tee 11, Tallinn Puh. +372 606 1000

Rakennettu 2002 
Kerroksia
Hissi On
Keskustaan n. 10 km
Satamaan n. 12 km
Ravintola On
Baari On

 

Yleistä:

viimsi-spa-sisa1Viimsi Spa on korkean luokituksen ja täyden palvelun medical- ja welness kylpylähotelli vain 10 km päässä Tallinnan keskustasta. Hotelli sijaitsee Tallinnan kyljessä luonnonkauniilla Viiimsin niemellä.

Majoitus:

Erilliset huoneet liikuntarajoitteisille. Huonehintaan kuuluu aamiainen, kylpytakin käyttö, spa- ja saunakeskuksen rajoittamaton käyttö, osallistuminen ryhmäliikuntaan fysioterapeutin ohjauksella, aamuvoimistelu, sauvakävely ja fysiobalance treenaus, lasten leikkialueen käyttö, tekojää-luisteluhallin käyttö. Hotellissa majoittuvien asiakkaiden yli 3 vuotiaille lapsille kolme tuntia maksutonta lastenhoitoa lastenkeskuksen aukioloaikoina. Sunnuntaisin ( ei kesällä ) koko perheen pannukakku-aamu. Iso maksuton parkkipaikka hotellin edessä.
*Standard-huone: leveä parivuode tai kaksi erilllistä vuodetta
*Trible-huone: oma kylpyhuone, kaapeli-tv, kolme vuodetta tai yksi leveä parivuode ja yksi erillinen vuode
*Superior-huone: uusitut suoperior huoneet leveällä parivuoteella. Minibaari ja taulu-tv
*Perhehuone: yhdistetyt perhehuoneet koostuvat kahdesta vierekkäisestä ja väliovallisesta standard huoneesta. Perhehuoneessa on neljä normaalikokoista vuodetta. Tarvittaessa huoneeseen mahtuu neljä vuodetta ja yksi lisävuode tai parivuode ja kaksi vuodetta. Perhehuoneessa ei ole herätyskelloa, kaapelikanavia eikä puu-/parkettilattiaa.
*Sviitit: Tilavissa sviitissä on oma sauna tai poreamme. Sviittiin kuuluu olohuone ja erillinen makuuhuone. Kaikissa sviiteissä on kalustettu parveke, erittäin leveä parivuode ja vuodesohva. Sateliittikanavat ja taulu-tv, oleskelualue, tossut, minibaari, kahvinkeitin, herätyspalvelu ja CD-soitin.
*Huoneet liikuntarajoitteisille: huoneissa on kiinnitetty huomiota esteettömyyteen ja asiakkaiden liikkumiseen huoneessa apuvälineiden, kuten rullatuolin kanssa. Kaksi vuodetta.

Kaikkiin huoneisiin kuuluu: kirjoituspöytä, lämmitys, puu/parkettilattia, vaatekaappi, suihku ja wc, hiustenkuivaaja, kylpytakki, ilmaisia kylpytuotteita, TV ja kaapelikanavat, puhelin, radio, jääkaappi, herätyskello ja Wi-Fi.

Palvelut:

Saunakeskus, terveys- ja kauneuskeskus, kokoustilat, lastenkeskus, Spa 18+, urheiluklubi, Black Rose Seafood-ravintola, englantilainen pubi Black Rose, saunakeskuksen kahvila, lasten kahvila, Sushi Time-japanilainen keittiö.
Lisäpalvelut: lobby-baari, a´la carte ravintola ja baari, kaksi kerroksinen lasten leikkialue jossa myös kahvila, urheiluklubi, kampaamo, hammashoitola, vaatteiden pesupalvelu, kuljetuspalvelu, opaspalvelut ja retkien tilaus, tekojää-luisteluhalli, spa- ja saunakeskus, elokuvateatteri Viimsi Kino, konferenssisalit, optikkoliike, kauneuskirurginen klinikka Ars Medica, tallelokeroiden vuokraus, ilmainen parkkipaikka.

Kauneus/Hoitopalvelut:

Kauneushoitolasta löytyy mm. terveyspalveluja: fysioterapia, akupunktio, sähkö- ja vesihoitoja, vesivoimistelu ym. Sekä hierontoja, vartalohoitoja, kasvohoitoja, käsi- ja jalkahoitoja, kampaamopalvelut, kauneuskirurgia. Hoitoja myös miehille ja lapsille. Spa tarjoaa kahden tunnin ilmaisen lastenhoidon lapsille jotka ovat vähintään 3-vuotiaita.

Saunakeskus:

Saunakeksus sisältää höyrysaunan sekä kolmen löyöysaunan lisäksi suolakivi-, puulämmitys- ja katajasaunan. Lasten iloksi keskuksessa on uima-allas ja erikoisallaspikkulasten uittamiseen. Isommille on rauhaisaa uintia varten lekotteluallas ja ulkoallas viileämmällä vedellä. Keskuksesta löytyy myös erilaisia porealtaita, vedenalaiset suohkuhieronnat, hierontauolit, oleskelunurkkaukset lämpimillä lepotuoleilla sekä spa-baari, jossa on tarjolla ruokia sekä virvoitusjuomia.

Lastenkeskus:

Hotellista löytyy myös lapsille kaksikerroksinen leikkialue sekä tekojää-luisteluhalli.
Leikkialueella on rallisinulaattori, ilmakiekko, pöytäjalkapallo sekä pöytätennis, kiipeämisalue korkeilla liukuradoilla sekä suuri trampoliinitalo. Keskuksessa on myös erilliset huoneet syntymäpäivien viettoon sekä lasten kahvila. Hotellissa majoittuvien asikkaiden lapsille ( min. 3 v )tarjotaan kolme tuntia maksutonta lastenhoitoa lastenkeskuksen aukioloaikoina.

Spa +18

Aikuisille tarkoitettu spa- ja saunakeksus sisältää: kolme tuntia nautintoa vesi- ja saunaparatiisissa, ainutlaatuinen rentoutumishuone virkistävine juomineen ja hedelmineen, kylpytakin ja pyyhkeen käyttö, kuusi sisustukseltaan ja tunnelmaltaan ylellistälöyly- ja höyrysaunaa, turkkilainen hamam-sauna, japanilainen onsen-kuumavesiallas, saarenmaalainen mutasauna, oslalituminen erilaisiin saunarituaaleihin, modernisti suunniteltu kahvila, allasbaari, tupakkahuone. Viimsin kylpylän koko perheen saunakeskuksen 9 saunan, altaiden ja uimahallin käyttö, mahdollisuus tilata eksottisisa Afrikan Kalaharin autiomaan vartalohoitoja, Thai-hierontoja ja Garra Rufa kokovartalohoitoja.

Urheilukeskus:

Urheilukeskukseen kuuluu tilava kuntosali jasen eksklusiivinen cardio-harjoittelunalue, kaksi ryhmäliikunta salia, diagnostiikkahuone, sisäpyöräilysali ja uimahalli. Keskuksessa järjestetään kattavasti ryhmäliikuntatunteja alan parhaiden osaajien ohjaamina. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi apuna on keskuksen valmentajat, fysioterapeutit ja ravintoasiantuntijat.