Hestia Hotel Seaport

seaporthotel1
www.seaporthoteltallinn.com
Uus-Sadama 23, Tallinn    puh. +372 667 6600

Remontoitu 2015
Keskustaan 200 m
Satamaan satamassa
Ravintola On
Baari Ei

Yleistä:

Vuonna 2015 tyylikkäästi remontoitu uusi hotelli joka on lähellä Vanhaa Kaupunkia ja keksustaa. Kolmen tähden tasoinen hotelli sopii hyvin sekä loma- että liikematkoihin. Laadukas ja edullinen hotelli lähellä D-terminaalia.

Majoitus:

113 viihtyisästi sisustettua ja lämpimillä, ympäristöystävällisillä korkkilattioilla varustettua huonetta. Kaikissa huoneissa on ilmastointi. Koko hotelli on savuton ja osa huoneista on sisustettu inva- ja allergiahuoneiden mukaisesti.
*Standard-huone: kaksi erillistä vuodetta, suihku ja wc, hiiustenkuivain, tv ja puhelin, Wi-Fi-yhteys. Saatavilla myös väliovella yhdistettäviä huoneita perheiden majoittumiseen.
*Superior-huone: parivuode, tai kaksi erillistä vuodetta, suihku ja wc, hiustenkuivain, tv ja puhelin, Wi-Fi-yhteys. Tilavampia huoneita joissa sohvallinen leponurkkaus. Merihenkinen sisustus.
*Perhehuone: koostuu kahdesta standard-huoneesta jotka on yhdistettty toisiinsa väliovella. Toisessa huoneessa 2 erillistä vuodetta sekä pieni sohva. Toisessa huoneessa on myös 2 erillistä vuodetta mutta ei ikkunaa. Kaksi suihkua ja wc:tä, 2 hiustenkuivaajaa, 2 LCD-TV:tä ja puhelinta, Wi-Fi-yhteys. Yhteen perhehuoneeseen sopii nelihenkinen perhe tai kaveriporukka. Huoneeseen voi tilata lisävuoteen.

Palvelut:

Sauna, kahvila.

Lisäpalvelut: tavarasäilytys, polkupyörävuokraus, kuljetuspalvelu.

Sauna

Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva sauna on suunniteltu 15 hengelle. Saunaosastolla on löyly- ja höyrysaunat sekä rentoutumiseen ylellinen poreallas. hotellin ylimmästä kerroksesta avauttu upea näköala Vanhaan Kaupunkiin. Saunaosastolla LCD-TV:llä varustettu juhlatila. Hotellin saunassa voi viettää aikaa ystävien kesken ja nauttia kahvilasta tilattuja maukkaita ruokia ja ihailla Tallinnan valaistua Vanhaa Kaupunkia.

seaport2