Tallink Spa & Conference Hotel

 Tallinkspa

www.tallinkhotels.com
Sadama 11a, 10111 Tallinn, Estonia

 

Rakennettu 2007
Kerroksia 5
Hissi On
Keskustaan n. 700 m
Satamaan satamassa
Ravintola On
Baari On

Yleistä:

Neljän tähden hoteli joka soveltuu erinomaisesti liike- ja lomamatkan yhdistämiseen.

Majoitus:

Hotellissa on 275 nykyaikaista ja omaperäistä huonetta, joista 242 kahdenhengen  standard-luokan huonetta, yhdeksän yhdenhengen standard-luokan huonetta, 20 double de luxe huonetta ja neljä swiittiä. Osassa huoneita on parveke. Kaikki  huoneet ovat svuttomia. Erikseen huonieta allergokoille ja erikoistarpeisille.
*Standard-huone: Ainutlaatuisesti sisustettu huone hotelli 2-5 kerroksissa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, minibaari, maksuton WiFi-yhteys, talleloketo, ilmatointilaite, TV, kylpyhuone suihkulla, kylpytakki ja -tossut sekä hiustankuivaaja. Lisävuodemahdollisuus.
*Double De Luxe-huone: Tyylikkäästi ja värikkäästi sisustettu tilava huone hotellin 2-5 kerroksissa. Parivuode, kylpyamme, wc, minibaari, hiustenkuivaaja, kylpytakki ja -tossut, maksuton WiFi-yhteys, ilmastointi, tallelokero ja sohva. Ilmainen pysäköinti. Lisävuodemahdollisuus.
*Ranskalainen sviitti: Värikäs, kuninkaallinen sviitti hotellin 5. kerroksessa. Parivuode, poreamme, minibaari, erillinen olohuone ja makuuhuone, maksuton WiFi-yhteys, tallelokero, ilmastointi, kylpytakki ja -tossut, tv ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus.
*Arabialainen-sviitti: Romanttinen, ylellinen sviitti hotellin 5. kerroksessa. Parivuode, poreamme, minibaari, erillinen olohuone ja makuuhuone, maksuton WiFi-yhteys, tallelokero, ilmastointi, kylpytakki ja -tossut, tv ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus.
*Kosmos-sviitti: Jännittävästi sisustettu, tilava sviitti hotellin 5. kerroksessa. Parivuode, minibaari, erillinen olohuone ja makuuhuone, poreamme, sauna, maksuton WiFi-yhteys, talleloket, ilmastointi, kylpytakki ja -tossut, tv ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus.
*Metrolpolitan-sviitti: Klassiseen tyyliin sisustettu tilava sviitti hotellin 5 kerroksessa. Parivuode, poreamme, minibaari, erillinen olohuone ja makuuhuone, maksuton WiFi-yhteys, tallelokero, ilmastointi, kylpytakki ja -tossut, tv ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus.

Palvelut:

Aqua Spa-kylpylä, kauneuskeskus Hera Salongid, Viron TOP 50- ravintoloiden joukkoon kuuluva a´la carte-ravintola Nero, sikaribaat Fibel sekä nykyaikainen aulabaari.

Kauneus- ja hoitopalvelut:

Hoitola tarjoaa laajan valokoiman erilaisia kehoa ja mieltä virkistäviä hierontoja, spa-hoitoja, kylpylä ja vartalohoitoja. Hoitolasta löytyy myös kampaamo, kosmetologit, manikyyri ja pedikyyri. Myynnissä myös vartalonhoito- ja kauneustuotteita.

Vesipuisto:

Vesipuiston rajaton käyttö. Kylpylässä erilaisia höyrysaunoja ja tavallinen löyöysauna. Kylpemisestä voi nauttia sekä porealtaassa että ympäri vuoden auki olevassa ulkoaltaassa. Virkistystä tarjoaa allasbaari. kaikkein pienimille vieraille on lastenallas. Unohtumattoman kokemuksen jättää hamamin suurella ja kuumaksi lämmitetyjjä kivilavitsalla kylpemisestä nauttiminen.

 TallinkSpaspa