Kalev Spa

 kalevspa

www.kalevspa.ee
Aia 18, Tallinn Puh. +372 6 49 3300

Rakennettu 2005
Kerroksia 5
Hissi On
Keskustaan Keskustassa
Satamaan n. 500 m 
Ravintola On
Baari On

Yleistä:

Kalev Spa sijaitsee Vanhaa Kaupunkia ympäröivän muurin tuntumassa.

Majoitus:

Kylpylässä on 100 huonetta. Kaiiki huoneet ovat savuttomia ja allergiavapaita. Ertikseen myös allergiakerros. Erilliset huoneet liikuntarajoitteisille.

*Economy-huone: hotellin 1. ja 2. kerros. Parivuode, kylpyamme tai suihku. Huoneisiin ei mahdu lisävuodetta.
*Spa-huoneet: hotellin 1-5 kerroksissa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa suihku. Huoneisiin mahtuu lisävuode.
*Comfort-huone: hotellin 2-4 kerros. Huoneissa suihku, teen ja kahvin keittomahdollisuus, tohvelit ja kylpyhuonetarvikkeet. Huoneeseen mahtuu lisävuode.
*Perhehuone kerrossängyllä: hotellin 2-3 kerros. Huoneissa 1 parivuode ja avattava kerrossänky. Perhehuoneissa suihku, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Perhehuoneisiin majoittuu kahden aikuisen lisäksi ja max. kaksi alle 18 vuotiasta lasta.
*Superior huone: hotellin 5. kerros. Ilmastoidussa, parvekkeellisessa huoneessa on leveä parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa suihku. Parvekeettomiin huoneisiin mahtuu lisävuode.
*yhdistettävät perhehuoneet: hotellin 2-5 kerrokset. Huone koostuu kahdesta kahdenhengen huoneesta jotka on yhdistetty toisiinsa väliovella. Huoneessa 2 parivuodetta ja mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen, 2 kylpyhuonetta ja suihkunurkkaa, teen ja kahvinkeittomahdollisuus. Perhehuoneeseen voi  majoittua 2 aikuista sekä 3-5 alle 18-vuotiasta lasta.
*Kalev-sviitti: hotellin 1-2 kerrokset. Sviitissä olohuone ja makkuhuone, tilava kylpyhuone jossa suuri poreallas, teen ja kahvinkeittomahdollisuus, tohvelit sekä kylpyhuonetarvikkeet. Remontoitu tammikuussa 2013.
*Vesiroosi ( Lumme ) ja Kuldsete hommikute ( Kultaisten aamujen ) sviitit: hotellin 5. kerros. Huoneet remontoitu lokakuussa 2013. Sviitissä olohuone, makuuhuone ja tilava kylpyhuone jossa suuri poreallas ja parveke. Parvekkeelta avautuu näköala Vanhaan Kaupunkiin ja merelle. Huoneissa on teen ja kahvikeittomahdollisuus, tohvelit ja kylpyhuonetarvikkeet.

Palvelut:

A´la carte-ravintola Linda, lobby-baari, vesipuisto, vasipuiston kahvila, kuntosali, aerobic-sali ja kokoustilat. Lapsille leikkinurkka hotellin aulassa. Vastaanotosta voi ostaa kylpykenkiä ja uima-asuja. Lisäpalvelut: lastenhoito, vaatteiden pesupalvelu, minibaari, kuljetuspalvelu, opaspalvelut ja retket, yksityidet VIP-saunat.

Kauneus/hoitopalvelut:

Normaalien kylpyläpaketteihin kuuluvien hoitojen lisäksi kylpylässä on kauneushoitola ja terveyskeskus. Kauneushoitolasta on mahdollista saada mm. käsi-, jalk-, kasvo-, vartalo- ja saunahoitoja lisämaksusta. Kauneushoitolasta löytyy myös solarium, terveyskapseli sekä parturi-kampaamo palvelut. Uuteuutena mesoterapia, mesolankojen laitto kasvoihin ja veriplasma ruiskeet.

Vesipuisto:

Yksi Viron suurimmista vesipuistoista. Kylpylän asukkaat saavat käyttää vesipuistoa, kuntosalia ja vesipuistoissa olevia saunoja veloituksetta koko majoituksen ajan. Monipuoliselta allas-osastolta löytyy mm. 50m uima-allas, 25m uima-allas, lasten allas, pikkulasten fantasia-allas, suuri poreallas erilaisin toiminnoin ja hieronnoin, helmikylpy ja kukka-allas. Kolme erilaista liukumäkeä, suomalainen sauna, höyrysauna ja kylmävesiallas. Vesipuistotsta löytyy myös kauppa ja kahvila.

Kalev Span vesikeskus käy läpi perusteellisen uudistuksen. Remontin arvellaan kestävän maaliskuulle 2019 asti.
Koko vesikeskus, aina pukuhuoneista allastiloihin saa tänä aikana aivan uuden ulkomuodon.