Estonia Medical Spa

puistotalo

www.spaestonia.ee
Pärnä 12, Pärnu Puh. +372 44 76 915

Uusittu 2013
Kerroksia 8
Hissi On
Keskustaan n. 1 km
Rantaan n. 300 m
Ravintola on ( buffet-ravintola)
Baari On

 
Yleistä:

Estonia Medical Spa & Hotel (ent. Puistotalo) tarjoaa laadukkaita hoitopaöveluja vuosikymmenien kokemuksella. Hotelli sijaitsee ranta-alueella, josta on 5 minuutin kävelymatka valaistulle rantapromenaadille.

Majoitus:

Hotellissa on 180 huonetta kaikkine mukavuuksineen. Standard-huoneista avautuu näköala kaupungille, merelle tai puistoon, economy-huoneista sisäpihalle tai puistoon. Perheille suositellaan väliovellisia standard-huoneita, joissa on yhdessä huoneessa 1 parisänky ja toisessa huoneessa 2 erillistä vuodetta. Perheitä varten on myös tilavia perhehuoneita. Kylpylä on savuton.

Huonevarustus:

Tv, puhelin, suihku, wc ja osassa huoneita WiFi.

 

Palvelut:

Kauneuspalvelut, hammashoito, kattobaari, buffet-ravintola, kokouspalvelut, Termid sauna- ja allasosasto sekä kauppa.

Kauneus/Hoitopalvelut:

Kauneussalongista saa erilaisia hoitoja mm. vartalohoitoja, jalkahoitoja, kasvohoitoja, hierontoja, manikyyrin ja pedikyyrin, kampaamopalveluita sekä kosmetologinpalveluita. Kylmä- ja lämpöhoidot, vesihoidot, liikuntahoidot ym. hoidot kuuluvat myös valikoimaan. Estonia Medical Spa on erikoistunut luu- ja nivelsaitauksien kuntoutus- ja ehkäisyhoitoihin. Hoitolassa kokeneet lääkärit tekevät myös erilaisia tutkimuksia mm. verianalyysejä, perusaineenvaihdunnan testejä. Monipuoliset hammaslääkäripalvelut. Saunaosastolla aitoja eksoottisia Thaihierontoja.  

 

Sauna- ja allasosasto:

Saunaosastolta löytyy 3 erilaista saunaa sekä useita uima-altaita. Osastolla on suomalainen sauna, höyrysauna sekä suolasauna. Allasosastolla poreallas, 1.5 metriä syvä allas, 2 pienempää allasta sekä lastenallas.  Tarjolla myös Vichy-suihkut, japanilainen kylpy sekä Kneipp-terapia. Allasosastolla voit myös levähtää lepotuoleissa.

EMS