Hestia Hotel Laulasmaa Spa

 LS

www.hestiahotels.com/laulasmaa/fi/
 
Puhkekodu 4, Laulasmaa Puh. + 372 687 0800

Tallinnasta 35 km
Rantaan rannassa
Ravintola On
Kahvila On
Hissi On

Yleistä:

Hestia Hotel Laulasmaa Spa sijaitsee erinomaisella paikalla merenrannalla pitkän valkoisen hiekkarannan läheisyydessä.
Kaunis luonto ja nykyaikainen kylpylä- ja kongressihotelli yhdistyy monine mahdollisuuksineen.
Ravintolassa käytetään pääoson paikallisia raaka-aineita Cordon Bleu-tunnustuksella palitun pääkokki Angelcia Udekullin johdolla.
Kylpylässä on myös oma leipomo sekä yrttitarha.

 

Majoitus:

Hotellissa on 147 hotellihuonetta, jotka sijaitsevat kahdessa eri talossa - päärakennuksessa ja Rantaresidenssissä. Suurin osa huoneista on auringon puolella ilmastoituja sekä varustettu omalla parvekkeella.

*Standard-huone:parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, huoneet ovat joko metsänäköalalla, meren puolella tai merinäköalalla. Merenpuoleisissa huoneissa on ilmastointi jaoma parveke, jossa voi n auttia ihanasta merimaisemasta. Huoneissa on kylpytakit, hiustenkuivain, tv, puhelin, ilmainen internet, suihkutila / wc lattialämmityksellä.
*Superior-huone: parivuode , joissakin merinäköala, huoneissa oma parveke. Tilaa on 2 aikuiselle ja 1-2 lapselle ( alle 14 v. ), mahdollisuus valita huonekylpyammeella, mahdollisuus valita huone kokolattiamatolla tai parkettilattialla. huoneissa on tv, puhelin, suohkutila / wc lattialämmityksellä, hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut, jääkaappi, ilmastointi sekä ilmainen internet.
*Deluxe-huoneet: parivuode, huoneissa merinäköala tai parveke, tilaa on 2 aikuiselle ja 2 lapselle ( alle 17 v. ), mahdollisuus valita huone, jossa 2 erillistä vuodetta ja parkettilattia. Huoneessa on merinäköala, parveke, aamutakit ja tossut, hiustenkuivain, ilmastointi, ilmainen internet, jääkaappi, suihkutila / wc lattialämmitylsellä, tv ja puhelin.
*Perhehuone: parivuode 2 vuodesohvaa, päärakennuksessa huoneet avautuvat metsään päin ja osissa huoneista on parveke, tilaa on viidelle hengelle ( 2 aikuista + 2-3 lasta ). Huoneeseen mahtuu myös lisävuode. Rantaresidensissä huoneet ovat merenpuoleisia ( ei parveketta ). Hotellin päärakennuksen osissa perhehuoneissa on kylpyhuoneessa amme. Huoneissa on ilmastointi, jääkaappi, suihkutila / wc lattialämmityksellä ja hiustenkuivain.
*Swiitti: Makuuhuoneen lisäksi oloshuone, jossa parveke ja merinäköala. Parivuoode ja vuodesohva kahdelle lapselle, kolmannelle lapselle saa tarvittaessa lisävuoteen. Sviitti sopii myös neuvottelutilaksi tai johonkin max. 6 hengen tilaisuuteen. Huoneessa on oma sauna, jääkaappi, tv, puhelin, suihkutila / wx lattialämmityksellä, aamutakit, tossut ja hiustenkuivain, ilmastointi sekä Wi-Fi.

Palvelut:

Vesi- ja saunakeskus, Spa- ja kauneuskeskus, a´la carte ravintola Wicca, konferenssikeskus-jossa 9 erikokoista koferenssitilaa ja -salia. Rannassa pelikentät, hotellissa lasten leikkihuone, lähimetsissä hapekkaat kuntoreitit, mahdollisuus surfata. Lähistöllä järjestetään kuuluisis tanssi-iltoja. Mahdollisuus myös vuokrata polkupyöriä, pelipalloja, rantavälineitä ja kävelysauvoja. Golfkeksus ja ratsastuskeskus sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä hotellilta. Massatenniskentät löytyy 10 minuutin kävelymatkan päästä.

Kauneus/Hoitopalvelut:

Kauneushoitolasta on mahdollisuus saada käsi- ja jalkahoitoja, lämmittäviä hoitoja, vesihoitoja, vartalohoitoja, kasvohoitoja, fysioterapiaa ja hierontoja. Lasille löytyy myös oma spa. Erikseen myös spahoitoja miehille. Hoitolassa suolahuone, kylpyjä sekä parafiinihoitoja.

Vesi- ja saunakeskus:

Kuusi erilaista allasta:
20 m uima-allas, ulkoallas, vastavirta-allas, lastenallas, poreallas sekä hieronta-allas
Kuusi erilaista saunaa:
höyrysauna, löyöysauna, sanarium/leposauna, kivisauna, suolasauna, puulämitteinen ulkosauna
Hotellista löytyy myös Torni-sauna, merinäköalalla varustettu löylysauna sijaitsee Rantaresidenssin pienessä tornissa, rakennuksen ylimässä kerroksessa. Sieltä avautuu upea näköala kaikkiin ilmasuuntiin, sekä merelle että metsään. Tornisaunassa on suuri etuhuone jossa on sohva ja tv, pesutilat ja löylysauna.
Tornisauna on tarkoitettu enintään 6 henkilölle.

 

Huoltopäivät 2020: joka kuukauden toinen keskiviikko on kylpylän huoltopäivä. Avataan tällöin klo 15.00.

Laulasmaatornisauna