Hestia Hotel Europa

Euroopa
www.eurooppa.ee
Paadi 5, 10151 Tallinn    puh. -372 6699 777

Keskustaan 0 m
Satamaan 500 m
Ravintola On
Baari On

Yleistä:

Hotelli sijaitsee matkustajasataman välittömässä läheisyydessä ja vain 700 m päässä Tallinnan Vanhasta Kaupungista.
Sisustuksen perustana on virolaisuus, pääasiassa Viron luonto.

Majoitus:

Hotellissa 185 huonetta, niistä 4 saunallista sviittiä. Huoneita allergikoille sekä liikuntarajoitteisille. Koko hotelli on savuton.
*Standard-huone: koko 20-26 m2
Yksi leveä vuode tai kaksi erillistä vuodetta, suihku tai kylpyamme, hiustenkuivain, sohva tai nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, puhelin, LCD-tv / radio telvision kautta, ilmainen WiFi, minibaari, tallelokero, säädettävä ilmastointi, pimennysverhot, silitysrauta ja -lauta, lisävuodemahdollisuus
*Superior-huone: koko 20-26 m2
Erikoisvalmisteiset vuoteet; yksi leveä tai kaksi erillistä vuodetta, suihku tai kylpyamme, hiustenkuivain, nojatuoli, kirjoituspöytä ja tuoli, puhelin, LCD-tv / radio television kautta, ilmainen WiFi, minibaari, tallelokero, säädettävä ilmastointi, pimennysverhot, silitysrauta ja -lauta, parveke, näkymä merelle ja vanhaan kaupunkiin, teen- ja kahvikeittomahdollisuus, suihku- ja kylpytuotteet, kylpytakit ja -tossut, 
*Sviitti: koko 59 m2
Suuri parveke, näkymä merelle ja vanhaankaupunkiin, king-kokoinen vuode, tammiparkettilattia, suihku ja kylpyamme tai suihku ja sauna, laadukkaat suihku- ja kylpytuotteet, kylpytakki ja -tossut, teen ja kahvikeittomahdollisuus, kaksi tv:tä, 2 wc:tä, hiustenkuivain, sohva tai nojatuoli, kirjoistuspöytä ja tuoli, puhelin, ilmainen WiFi, minibaari, tellelokero, säädettävä ilmastointi, pimennysverhot, silitysrauta ja -lauta. Sviitti voidaan yhdistää kahdenhengen huoneen kanssa.

Palvelut:

Ravintola Olive A´la carte; ruokailun ytheydessä voi nauttia kauniista näkymästä pienvenesatamaan. Kesäisin käytössä on myös ulkoterassi. 40-paikkainen lobby-baari jossa suuri valikoima virkistäviä juomia, coctaileja ja kevyitä aterioita. Kokoustiloja, kauneuskeskus, kuntosali, saunat, maksullinen autotalli, tavarasäilytys ja lasten leikkihuone. Lemmikit ovat tervetulleita lisämaksusta.