Estonia Medical Spa

Estonia Medical

www.spaestonia.ee
Pärnä 12, Pärnu Puh. +372 44 76 915

Uusittu 2013 / 2019
Kerroksia 8
Hissi On
Keskustaan n. 1 km
Rantaan n. 300 m
Ravintola on ( buffet-ravintola)
Baari On

 

Palvelut:

Kauneuspalvelut, kattobaari, buffet-ravintola, kokouspalvelut, Termid sauna- ja allasosasto sekä kauppa.

Kauneus/Hoitopalvelut:

Kauneussalongista saa erilaisia hoitoja mm. vartalohoitoja, jalkahoitoja, kasvohoitoja, hierontoja, manikyyrin ja pedikyyrin, kampaamopalveluita sekä kosmetologinpalveluita. Kylmä- ja lämpöhoidot, vesihoidot, liikuntahoidot ym. hoidot kuuluvat myös valikoimaan. Estonia Medical Spa on erikoistunut luu- ja nivelsairauksien kuntoutus- ja ehkäisyhoitoihin. Hoitolassa kokeneet lääkärit tekevät akupunktioita, laserhoitoa ja luutiheysmittauksia. Erilaisia tutkimuksia esim. perusaineenvaihdunnan testejä, kilpirauhas- ja maksasairausdiagnostiikkaa tehdään yhteistyössä Pärnun kaupungis sairaalan kanssa. 

 

Sauna- ja allasosasto:

Saunaosastolta löytyy 3 erilaista saunaa sekä useita uima-altaita. Osastolla on suomalainen sauna, höyrysauna sekä suolasauna. Allasosastolla poreallas, 1.2 metriä syvä allas, 2 pienempää allasta sekä lastenallas.  Tarjolla myös Vichy-suihkut, japanilainen kylpy sekä Kneipp-terapia. Allasosastolla voit myös levähtää lepotuoleissa.

Spa keskus Termid huoltopäivät vuonna 2020: 18.2., 14.4., 16.6., 18.8., 13.10. ja 8.12. Huoltopäivinä Termid avataan klo 17.00

EMS